Comisiones

El Casal Bernat i Baldoví presenta les novetats de la IV edició dels Premis de l’Associació

El passat dimecres, 21 de decembre, va tindre lloc la presentació oficial de la IV edició dels Premis de l’Associació Cultural Casal Bernat i Baldoví, corresponents a l’eixercici faller 2016/2017.

El Casal de la Falla Azcàrraga, guanyadora en 2016 del Premi «Almodí» a la millor escena reivindicativa valenciana, acolliria dit acte en el que es va desgranar cadascun dels premis en els que la nostra Associació Cultural ve reconeixent l’us i posta en valor de la llengua valenciana en l’àmbit faller.

Com a novetats per a 2017 destaquen, gràcies a la colaboració del Patronat de la RACV, l’augment de la dotació econòmica del premi «El Mòle» al millor artícul d’investigació en el Llibret que puja fins a 1.000 € a repartir entre la comissió fallera que publica l’artícul en el seu Llibret (400 €) i l’autor/a de el mateix (600 €) aixina com l’incorporació d’un nou premi: «Narrativa Fallera Jove» al millor relat, conte o narració en llengua valenciana. Dotat en 500 € per a l’autor/a, va dirigit a jóvens d’entre 14 i 35 anys i busca el foment de la narrativa en llengua valenciana en este sector d’edat.

Tags
Mostrar más

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Close
A %d blogueros les gusta esto: