Comisiones

#Falles17| L’Agrupació de Falles Olivereta celebra el seu sopar de gala

El sopar de gala de l’Agrupació de Falles Olivereta és un dels esdeveniments més esperats pels membre de l’agrupació de tot l’any.

A este sopar es donen cita multitud de fallers i falleres de les comissions que presencien el lliurament dels premis i guardons de tot un any d’activitats.

El sopar que va tindre lloc als Salons Rosinya de la ciutat de València va començar puntualment; cap a les onze de la nit, es van començar a donar els premis a les comissions en les diferents activitats esportives i artístiques.

El President de l’Agrupació, en un senzill discurs, va recodar el gran triomf que per a la Festa suposa el reconeixement com a patrimoni immaterial de la humanitat i va encoratjar els fallers i falleres a treballar de valent per a enaltir la nostra festa més singular.

A la gala, també es va fer homenatge a Núria Olivares Robledo, cort d’honor de la Fallera Major Infantil de València 2017 i que va rebre el bunyol d’Argent de l’Agrupació sota l’atenta mirada de familiars i fallers.

L’acte va acabar al voltant de la mitjanit i ara ja amb els ulls posats en la propera exposició d’esbossos d’ací a pocs dies.

Captura de pantalla 2017-01-27 a las 10.38.59

Tags
Mostrar más

Artículos relacionados

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close