Síguenos

Comisiones

#Falles17| Les comissions del Carme entregaran un diploma als que visiten tots els seus monuments

Publicado

en

Les comissions falleres del Carme, son sabedores de la quantitat de gent, amant de les falles, fallers de quota o no, que les visiten durant la setmana gran de la festa.

Al igual els pelegrins que des de l’Edat Mitjana, recorren camins cap al que per a ells són els seus Sants Llocs, a València, des dels primers temps, quan la primavera està a punt d’arribar, gents de tots els racons de la ciutat i contornada, coneguts entre altres noms com “Malats de Falles”, fan el seu recorregut fins al lloc on les Falles van nàixer, el barri del Carme de la ciutat de València, per a visitar els diferents temples que any rere any es continuen erigint per goig i plaer de tots.

Busquen allò que diferència les falles del barri del Carme de la resta de falles de la ciutat de València, i és que són bressol de la festa, allà on les falles varen nàixer.

Pels carrers poden d’este barri es poden trobar falles innovadores, enginyoses, monumentals, menudes, a l’avantguarda del disseny, arriscades, per la seua ubicació, compromeses amb el barri… Amb eixa finalidad naix ‘CARMESINA’, un reconeixement a tota la gent que any rere any els visita i gaudix de les seues falles, però també va dirigida a tota eixa gent que encara no els coneix o ho fa no més de passada, perquè amb esta iniciativa, volen promoure que els «vinguen a visitar i conéixer-nos».

La “CARMESINA” és un diploma, nominatiu, que es lliurarà a tots aquells que realitzen el Camí de les Falles del Carme.

pasaporte, fallas carmen, Carmesina

Meencanta785x205-3

Advertisement
Click para comentar

Tienes que estar registrado para comentar Acceder

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Comisiones

El censo fallero sigue creciendo

Publicado

en

censo fallero

València, 28 dic (EFE).- El censo fallero de València ha crecido en un 9,61 % hasta llegar a los 99.027 falleros y falleras, según datos actualizados a día de hoy, ha informado el concejal de Cultura Festiva, Carlos Galiana.

Son unos datos «muy positivos que inciden en el camino de la recuperación pospandemia», ha señalado Galiana durante el Consejo Rector de Junta Central Fallera en el que se ha aprobado por unanimidad su constitución como entidad de voluntariado.

E inciden en el camino de recuperación de la normalidad después de la pandemia, que ha permitido este año disfrutar de las Fallas en marzo.

El crecimiento del censo es un indicador más de la recuperación, según el concejal, que destaca la vuelta a la normalidad que se vive también en las actividades navideñas de Expojove, las Campanadas o la Cabalgata de Reyes.

El censo fallero ha experimentado un incremento de 3.397 falleros y de 3.918 falleras (7.315 más), y ha sido de 1.368 falleros y falleras infantiles (662 niños y 706 niñas), hasta un total de 8.683 falleros y falleras más.

Continuar leyendo